TJ KAVALIER SÁZAVA – HURÁ ZA ZÁBAVOU
zve všechny na:
HALLOWEEN v Sázavě

Kdy: Sobota 3.11. 2018 od 15 hod.
Kde: v CHECHTÁKU ( ve společenském domě 439, Poznaňská ul., Sázava)

VSTUPNÉ:
děti 50,-Kč
dospělí 30,-Kč

Čeká na Vás spousta soutěží, halloweenských odměn a strašidelná diskotéka.

PŘIPRAVTE SE S NÁMI NA HALLOWEEN.
– Můžete přinést ozdobenou dýni včetně svíčky.
Jedna ze všech bude řádně odměněna.
– Halloweenské masky vítány.
Každá maska odměněna a ta nejstrašidelnější oceněna.

 

 

 

 

HALLOWEENSKÝ PRŮVOD

V sobotu dne 3.11.2018 sídlištěm v Sázavě povede HALLOWEENSKÝ PRŮVOD.

Průvod vychází v 17hod od společenského domu (CHECHTÁK) a končí na náměstí Voskovce a Wericha, kde bude vyhlášena a oceněna nejlepší HALLOWEENSKÁ MASKA.

V případě, že by měl někdo zájem nabídnout dětem nějakou maličkou sladkost, ať kolem Vaší bytovky, či jen po trase průvodu, JSTE VÍTÁNI.

Těšíme se na Vás.

TJ KAVALIER SÁZAVA, z.s. – HURÁ ZA ZÁBAVOU

 


Přijďte si s námi zpříjemnit poslední prázdninový víkend.
Podívat se do pravěku, spát v jeskyni (ve stanu) lovit mamuta a spoustu dalšího z pravěku.

Kdy: 25.8. – 26.8.2018

Vstup do pravěku:
dítě: 150,-Kč (se zákonným zástupcem)
dítě: 300,-Kč (bez zákonného zástupce)
dospělí: 100,-Kč

NUTNÁ REZERVACE !!!
PŘIHLÁŠKY a více INFORMACÍ na:
kontaktním formuláři nebo na tel.č. 702 885 387

Těšíme se na Vás
kolektiv HURÁ ZA ZÁBAVOU


HURÁ ZA ZÁBAVOU
při TJ Kavalier Sázava, z.s.
pořádá

 

PŘÍMĚSTSKÝ TÁBOR

Hrdiny veselé dětské hudební komedie jsou chlapci a děvčata, kteří vytáhnou do boje proti některým dospělým ze své obce, když chtějí proměnit starý hrad v zemědělský objekt. Za vydatné pomoci duchů, rytíře Viléma Brtníka z Brtníku a jeho dcerky Leontýnky obývajících zchátralý objekt, a mnoha trpaslíků, které rytíř přivolal, se jim podaří dosáhnout cíle – hrad je opraven a předán do péče dětí. Z Leontýnky, která si stěžuje na osud nesmrtelných bytostí, se díky kopretině darované Dlouhým Jendou z lásky stane normální dívka. Uhodli jste téma příměstského tábor?

…..AŤ ŽIJÍ DUCHOVÉ !

 

 

 

 

 

Kdy:

13.8. – 17.8. 2018
pondělí – pátek
od 8:30 do 17:00 hod

Kde: Sázava, okres Benešov

PRO KOHO: děti od 4 do 12 let ( mladší dle domluvy )
Na děti čeká program plný her, zábavy, tvořivé dílničky. Zažijí nevšední zážitky. Každý den budeme na čerstvém vzduchu a do plna si užívat letních prázdnin.

Tábor povedou zodpovědný lektorky Lucie Nováková a Eva Švarcová

CENA: 2 200,-
Cena zahrnuje: celodenní program, oběd, dvě svačiny, pitný režim, lektorné, pojištění, pobytné, jednodenní výlet a výtvarný materiál.

PŘIHLÁŠKY A INFOMRACE:
kontaktní formulář nebo formou SMS na tel.č. 702 885 387

 


Za krásného slunečného počasí 19.5. 2018 na atletickém stadionu v Sázavě jsme spolu s dětmi upekli dort, prali prádlo na valše, společně uklidili dětský pokojíček, posekali zahrádku, přitloukli hřebíky, zachytali jsme si i rybičky, opravili auto a pro maminku a tatínka děti vyrobily malý dáreček. Po všech těchto zkušenostech se děti vydaly na stezku za zaslouženou odměnou. Děti si poslechly pohádku Jak si pejsek s kočičkou dělali k svátku dort. A poté si na sebe oblékly zástěru, vzaly si na hlavu kuchtíkovu čepici a upekly dort podle připravených ingrediencí… Do hrnce daly mouku, rozinky, buřty, mléko, vajíčka, syreček, špekovou kůži, cukr, myši a kosti a pořádně zamíchaly a daly vařit. Dort se jim vydařil a každý si odnesl dobrý upečený dortík. Děti se mohly na malou chvilku stát dospělákem a při tom určitě zjistily, že být dítětem neobnáší tolik starostí a že si mohou užívat spoustu krásných dětských chvil.


Na Velký Pátek 30.3. jste se s námi mohli projít hezkou cestou, která vedla v Sázavě od kiosku Pod Vrbou až na Votočnici. Po cestě byl pro děti připravený zábavný program s velikonočními úkoly.
Děti na začátku cesty dostaly velikonoční pomlázku, na kterou mohly během celé cesty sbírat barevné stužky. Na prvním stanovišti si děti připomněly pár velikonočních symbolů, které kreslily v lese na folii. Poté se pokoušely trefit barevnými vajíčky do plata od vajíček. Říká se, aby nás nepokakal beránek, tak bychom měli mít na sobě něco nového… Tak si děti vyrobily vlastní náhrdelník.
Na děti čekalo hned několik i živých překvapení. Děti přes houpačku měly možnost dojít nakrmit slepice. Dále byli k vidění i králici. Nesměli jsme opomenout na malování vajíček. Děti si namalovaly svůj vlastní velikonoční balónek, za který získaly poslední stužku na svojí pomlázku. Pomlázka byla již ozdobena a mohlo se jít koledovat. Děti u krásné dívky v kroji mohly vykoledovat zaslouženou sladkou odměnu. Na konci procházky na nás čekaly ovečky a také ve vysoké trávě byl zahlédnut poskakující zajíc https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/fd8/1.5/16/1f60a.png
? 
Na velikonoční procházce proběhla sbírka pro sbírkový projekt POMOZTE DĚTEM a přispělo se hezkou částkou ve výši 5050,-. Za příspěvek pro sbírkový projekt byla možnost si odnést velikonoční dekorace, které vyráběly děti z MŠ Sázava, MŠ Beruška v Ondřejově, MŠ Radvanice, naše babičky a další skvělí lidé. Moc děkujeme, že jste se s námi zapojili do sbírky.

Přálo nám i počasí a tak jsme si VELIKONOČNÍ PROCHÁZKU se všemi zúčastněnými mohli užít jak jen to šlo.https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/fd8/1.5/16/1f60a.png?

Kolektiv HURÁ ZA ZÁBAVOU při TJ KAVALIER SÁZAVA z.s.